Friday, June 29, 2012


oh hai! baru je habis tengok movie ni kat youtube :)
overall, movie ni wajib ditonton oleh semua masyarakat. especially kaum perempuan bawah umur. sebab terang terang movie ni is all about this 14 years old girl kena rogol dengan seorang pedophile yang Annie kenal thru cyber chat. pedophile ini ada lah (pedophilia, or paedophilia, is defined as a psychiatric disorder in adults or adolescents 16 years of age and older, typically characterized by a primary or exclusive sexual interest in prepubescent children (generally age 13 years or younger, though onset of puberty may vary). The prepubescent child must be at least five years younger than the adolescent before the attraction can be diagnosed as pedophilia.) kalau tak faham boleh google translate :)

Annie kenal Charlie thru cyber chat and they started to chat all the time, sending pictures, talking on the phone. and Annie really thought that Charlie ni remaja. like us. so Charlie sweet talk dengan Annie sampai Annie decided to meet him at mall masa mak bapak Annie out of town untuk hantar Pete, abang Annie to college. Annie was surprise to see Charlie. sebab Charlie bukan macam yang beliau fikirkan. Charlie tu umur like 30 something. and Annie langsung tak kisah dengan penipuan Charlie tu. then Annie ikut Charlie ke motel and ask Annie to wear lingerie yang Charlie belikan untuk dia. meanwhile, Charlie put camera kat motel tu tanpa Annie sedar. dan disitu lah Annie kena rogol. despite what happen to her, she still defending Charlie bodoh tu dengan alasan Charlie cakap Annie lawa and love her. WTF. until she realise one day, Charlie rogol lagi 3 budak perempuan bawah umur macam dia. haaa kasihan. at the end of the story, Charlie have a wife and a son. (laa da kahwin rupe nya lahanat ni kan!) tapi tak tau dia kena tangkap  ke tak. 

cerita ni a bit slow, but i watched it sampai habis without skip sebab movie ni is something that we must know. and as for a girl, we cannot easily say yes to a strangers. i mean, u can chat with them, but dont ever trust them. kalau nak jumpa for the first time, make sure u bring along your friends and always let your parents know dengan siapa kita kawan, kita keluar pergi mana. i know it sound lame or what, at least they know where to find us if something happen to us. kan???? 

oh gosh. i miss doing movie review. dulu rajin je buat movie review sebab dulu kaki tengok wayang. now, walaupun da kurang tengok movie tapi rajin download masih malas nak buat movie review juga. hohoho.
so currently, sedang busy dalam proses nak habis kan cerita gossip girl starting from the first season. now da sampai season 3. then recently watched pirahna 3DD, mirror mirror, the girl with the dragon tattoo and yang selebihnya tak ingat. nanti if rajin, will do more movie review. till then, babai :)

No comments: